Online bestellen van concertkaarten

Je bent heel dichtbij die concertkaartjes, je zou ze bijna kunnen aanraken. Maar daar zit je dan, vast in de wachtrij en tegen de tijd dat jij eindelijk een keer aan de beurt bent is het concert al helemaal uitverkocht. Wij geven je een aantal tips om de volgende keer de wachtrij te verslaan en wél die kaarten te scoren!

Tips bij het bestellen van tickets

Eén van de meest gestelde vragen die opkomen bij een aankondigen van een groot concert: hoe zorg ik dat ik die tickets in handen krijg? Wanneer er meer mensen naar een concert willen dan dat er tickets beschikbaar zijn, zullen er hoe dan ook teleurgestelde mensen achterblijven. Met de juiste voorbereiding en informatie, weet je waar je op moet letten. Wij geven je een aantal handige tips.

Check je bankrekening

Zorg dat je genoeg geld op je bankrekening hebt staan om de concertkaarten te betalen. Niets is vervelender dan alleen nog af te hoeven rekenen om die kaarten te scoren en er vervolgens achter komen dat je net niet genoeg geld op je lopende rekening hebt staan.

Account aanmaken

Bij de meeste online ticketshops heb je een account nodig om tickets te kunnen bestellen. Zorg dat je van te voren al een account hebt aangemaakt. Wanneer je dit hebt gedaan is het belangrijk om ook al ingelogd te staan wanneer de kaartjes in de verkoop komen.

Wacht niet te lang met afrekenen

Meestal blijven de kaarten een bepaalde tijd voor je gereserveerd. Wacht dus niet te lang met het afrekenen van de kaarten. Als je te lang wacht gaan je kaarten naar een ander en kun je weer helemaal opnieuw beginnen met bestellen, of zelfs weer opnieuw in de wachtrij komen.

Na de voorverkoop van de tickets

Heb je de tickets binnen? Dan heb je geluk. Raak niet in paniek als je jouw tickets nog niet direct in de mailbox ziet verschijnen. Het kan soms 24 uur duren voordat je deze binnen hebt. Geen tickets kunnen scoren? Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is. Soms lukt het een organisator om een extra show erbij te boeken, dan kun je hier nog de kaarten voor halen.

Leave a Comment