Festival camping tips

Veel mensen staan al te trappelen voor de vele festivals van aankomend voorjaar. Voor een aantal dagen waan je je in de droomwereld die enkel bestaat uit goede muziek, gezellige mensen en heerlijk eten. Wie wel eens een heeft overnacht op een meerdaags festival weet dat er naast alle mooie dingen, ook een aantal mindere kanten aan zitten. Wil je een heerlijk zorgeloos verblijf op de camping? In deze blog geven we je een aantal handige tips.

Handige tips voor een geslaagd meerdaags festival

Ga je binnenkort naar een festival camping, maar wee je niet wat je allemaal mee moet nemen? Wij geven je een aantal handige tips voor een geslaagd meerdaags festival. Deze tips zorgen ervoor dat je niets vergeet! In de lijst staan alle essentiële zaken die je niet moet vergeten om in te pakken voordat je naar het festival vertrekt.

  1. Maak een festival inpaklijst

Winkels op festivalterrein zijn vaak super duur, vergeet dus niks me te nemen! Je kunt van te voren een checklist maken van je bagage, zodat je ter plekke geen spullen hoeft te kopen. Je kunt eventueel ook met je vrienden bespreken, wie wat meeneemt.

  1. Zorg voor een goede nachtrust

Het is van belang om een goede nachtrust te nemen, voordat je naar een festival gaat. Een goed idee is om een slaapmasker mee te nemen. Een setje oordoppen kan de zeldzame uurtjes slaap trouwens ook goed verlengen. Neem ook speciale festival oordoppen mee om je oren te beschermen tegen de harde muziek.

  1. Neem niet te veel waardevolle spullen mee

Neem niet te veel rommel mee. Bespreek met je vrienden wie wat meeneemt en laat waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. Tijdens festivals wordt er helaas een hoop gestolen. Je kunt best een weekend zonder je laptop.

  1. Juiste festival tent

Neem een goedkoop tentje mee, omdat tenten vaak dicht op elkaar staan en sommige mensen er moeite mee hebben om alle tentlijnen te ontwijken. Je kunt je tent herkenbaar maken door een vlag of lint aan de bovenkant te bevestigen. Zo kun je je tent gemakkelijk terug vinden.

  1. Festival outfit

Wil je een perfecte outfit zonder te veel kleding mee te nemen? Kies dan setjes die je kunt afwisselen en combineren. Als je verschillende accessoires meeneemt kun je toch elke dag een unieke outfit aantrekken. Elke dag een schoon shirt is natuurlijk wel aan te raden.

Geweldige ervaring op doen

Het maakt niet uit naar welk festival of je gaat, maak vooral plezier en haal alle uit je festival! Ook al zijn de kampeer omstandigheden soms verre van ideaal, dat hoort er nu eenmaal bij.

Leave a Comment